VGMdb
Go Back   VGMdb Forums > VGMdb Site Related > Questions and Comments
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1051  
Old Dec 3, 2016, 06:04 AM
Datschge's Avatar
Datschge Datschge is offline
Trusted Editor
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 662
Default

Quote:
Originally Posted by nextday View Post
Hmm... it worked for me. Maybe a cache issue on your end?
How would it be a cache issue if it shows a different avatar in the CP (the new one) and in the forum (the old one I try to replace)? Or do I have an avatar different from the blue men for you? Other browsers and devices show that old avatar for me as well, so no local cache issue anyway.
Reply With Quote
  #1052  
Old Dec 3, 2016, 06:06 AM
Illidan's Avatar
Illidan Illidan is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Feb 2014
Location: Italy
Posts: 1,073
Default

The forum avatar and the profile picture are separate, so you need to change them both.
Edit Avatar: http://vgmdb.net/forums/profile.php?do=editavatar
Edit Profile Picture: http://vgmdb.net/forums/profile.php?do=editprofilepic
__________________
Anime | Music | Stuff
Reply With Quote
  #1053  
Old Dec 3, 2016, 06:08 AM
Datschge's Avatar
Datschge Datschge is offline
Trusted Editor
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 662
Default

Hah, never noticed that (or rather forgot it considering I obviously used it before, and the page layout looks exactly the same as well). Thanks!
Reply With Quote
  #1054  
Old Jan 13, 2017, 09:25 PM
Nisto's Avatar
Nisto Nisto is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,124
Default

Redundant escape of apostrophe in cover captions?
http://vgmdb.net/db/covers.php?do=view&cover=273969

Last edited by Nisto; Jan 13, 2017 at 09:29 PM.
Reply With Quote
  #1055  
Old Feb 25, 2017, 11:26 PM
whatkind whatkind is offline
Trusted Editor
 
Join Date: May 2016
Posts: 385
Default

As of about a week ago, the visitor counter of page traffic is not working for each post.
So, now all new posts have just 1 visitor.
Is this a bug? or a new update?
Reply With Quote
  #1056  
Old Feb 26, 2017, 03:15 AM
Phonograph's Avatar
Phonograph Phonograph is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: ✨
Posts: 3,459
Default

it's a known bug for long
Reply With Quote
  #1057  
Old Feb 26, 2017, 04:42 PM
Gigablah's Avatar
Gigablah Gigablah is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Posts: 2,341
Default

We update our counters using background workers, and sometimes they freeze up. I've restarted them so now they're working through the backlog.

I'll need to get some monitoring in place that automatically does this.
Reply With Quote
  #1058  
Old Feb 26, 2017, 05:02 PM
LiquidAcid LiquidAcid is offline
Trusted Editor
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,479
Default

That's sounds like a hack/workaround. Why not fix the background workers instead?
Reply With Quote
  #1059  
Old Apr 9, 2017, 05:19 AM
Jormungand's Avatar
Jormungand Jormungand is offline
 
Join Date: Jul 2009
Location: Wisconsin, USA
Posts: 834
Default

For the last few weeks I've been receiving a "This connection is not secure" warning when trying to log in. I've never experienced that before. What's going on?
Reply With Quote
  #1060  
Old Apr 9, 2017, 05:26 AM
LiquidAcid LiquidAcid is offline
Trusted Editor
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,479
Default

Nothing is going on, the warning is perfectly fine since VGMdb doesn't provide HTTPS.
Reply With Quote
  #1061  
Old Apr 9, 2017, 09:39 AM
Nisto's Avatar
Nisto Nisto is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,124
Default

Our browsers are becoming more alert in reporting security problems with sites we visit. To each their own how they feel about that I guess, but I personally think it's a good thing in this age where we have widespread ransomware, bad certificate authorities (Symantec) and corrupt governments looking into traffic by whatever potentially disastrous means needed (and the list goes on...)
Reply With Quote
  #1062  
Old Apr 12, 2017, 02:28 PM
Jormungand's Avatar
Jormungand Jormungand is offline
 
Join Date: Jul 2009
Location: Wisconsin, USA
Posts: 834
Default

Thanks for the clarification. It must have been a recent browser upgrade that made Firefox suddenly want to warn me. I only found it strange because it had never happened before.
Reply With Quote
  #1063  
Old Sep 29, 2017, 04:01 PM
CHz's Avatar
CHz CHz is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Posts: 3,152
Default

This album page throws a 500 error: http://vgmdb.net/album/5613

It's the Higurashi no Naku Koro ni Kai Original Soundtrack (LACA-9063~4)
Reply With Quote
  #1064  
Old Sep 29, 2017, 09:42 PM
whatkind whatkind is offline
Trusted Editor
 
Join Date: May 2016
Posts: 385
Default

Ah, Album ID 5613 is already reported.

I accessed a couple of times about 8 hours ago to add mastering engineer Yukio Kobashi, but can never now.
At that time there was an unlinked entry (propanmode).
If my memory serves me right, this problem might happen right after I register them.
According to artist log, their registration was successful.

Last edited by whatkind; Sep 29, 2017 at 10:25 PM.
Reply With Quote
  #1065  
Old Sep 30, 2017, 12:22 AM
CHz's Avatar
CHz CHz is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Posts: 3,152
Default

Yep I figured it out thanks to that. The problem happens when you link a unit as an artist, and then the same unit again as a member of itself. I guess that wackiness triggers an infinite loop or some other error and VGMdb serves up a 500 error.

(The problem occurred here because propanmode is both a group AND the name of a specific person in that group. So on that album it's, uh, "propan_mode (propanmode, hos)." The inner propanmode shouldn't be linked to the group.)
Reply With Quote
  #1066  
Old Nov 10, 2017, 05:36 AM
ᄐv๑–X²'s Avatar
ᄐv๑–X² ᄐv๑–X² is offline
Trusted Editor
 
Join Date: Mar 2011
Location: Orlando, FL
Posts: 186
Default

I noticed a bug on my collection its giving me a total of 4 albums when I only have 1 in my collection?
Reply With Quote
  #1067  
Old Nov 10, 2017, 07:20 AM
Secret Squirrel's Avatar
Secret Squirrel Secret Squirrel is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Location: Cleveland, OH
Posts: 5,839
Default

Quote:
Originally Posted by ᄐv๑–X² View Post
I noticed a bug on my collection its giving me a total of 4 albums when I only have 1 in my collection?
Looks like there were a few albums in a folder that doesn't exist anymore. Could be a bug in the folder delete code, but for now I manually deleted them so that your total is correct.
Reply With Quote
  #1068  
Old Nov 28, 2017, 10:56 PM
whatkind whatkind is offline
Trusted Editor
 
Join Date: May 2016
Posts: 385
Default

Image loading has been super slow from few days before.
Is there any problem with the server?

Last edited by whatkind; Nov 29, 2017 at 09:09 AM.
Reply With Quote
  #1069  
Old Nov 29, 2017, 09:10 AM
whatkind whatkind is offline
Trusted Editor
 
Join Date: May 2016
Posts: 385
Default

And since Oct 2, all thumbnail images have been still unshown on My Submissions>My Lists>submissions>covers.
When I click a thumbnail, a small-size preview image never pops up with 'LOADING...' message.



====
edit:
This issue seems to be due to Cloudflare and some countries have performance issues by it.
Apparently admin considers whether he would drop it.

Last edited by whatkind; Yesterday at 10:31 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump