VGMdb
Go Back   VGMdb Forums > VGMdb Site Related > Questions and Comments
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1051  
Old Dec 3, 2016, 05:04 AM
Datschge's Avatar
Datschge Datschge is offline
Trusted Editor
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 666
Default

Quote:
Originally Posted by nextday View Post
Hmm... it worked for me. Maybe a cache issue on your end?
How would it be a cache issue if it shows a different avatar in the CP (the new one) and in the forum (the old one I try to replace)? Or do I have an avatar different from the blue men for you? Other browsers and devices show that old avatar for me as well, so no local cache issue anyway.
Reply With Quote
  #1052  
Old Dec 3, 2016, 05:06 AM
Illidan's Avatar
Illidan Illidan is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Feb 2014
Location: Italy
Posts: 1,131
Default

The forum avatar and the profile picture are separate, so you need to change them both.
Edit Avatar: http://vgmdb.net/forums/profile.php?do=editavatar
Edit Profile Picture: http://vgmdb.net/forums/profile.php?do=editprofilepic
__________________
Anime | Music | Stuff
Reply With Quote
  #1053  
Old Dec 3, 2016, 05:08 AM
Datschge's Avatar
Datschge Datschge is offline
Trusted Editor
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 666
Default

Hah, never noticed that (or rather forgot it considering I obviously used it before, and the page layout looks exactly the same as well). Thanks!
Reply With Quote
  #1054  
Old Jan 13, 2017, 08:25 PM
Nisto's Avatar
Nisto Nisto is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,137
Default

Redundant escape of apostrophe in cover captions?
http://vgmdb.net/db/covers.php?do=view&cover=273969

Last edited by Nisto; Jan 13, 2017 at 08:29 PM.
Reply With Quote
  #1055  
Old Feb 25, 2017, 10:26 PM
whatkind whatkind is online now
Trusted Editor
 
Join Date: May 2016
Posts: 442
Default

As of about a week ago, the visitor counter of page traffic is not working for each post.
So, now all new posts have just 1 visitor.
Is this a bug? or a new update?
Reply With Quote
  #1056  
Old Feb 26, 2017, 02:15 AM
Phonograph's Avatar
Phonograph Phonograph is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3,594
Default

it's a known bug for long
Reply With Quote
  #1057  
Old Feb 26, 2017, 03:42 PM
Gigablah's Avatar
Gigablah Gigablah is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Posts: 2,361
Default

We update our counters using background workers, and sometimes they freeze up. I've restarted them so now they're working through the backlog.

I'll need to get some monitoring in place that automatically does this.
Reply With Quote
  #1058  
Old Feb 26, 2017, 04:02 PM
LiquidAcid LiquidAcid is offline
Trusted Editor
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,505
Default

That's sounds like a hack/workaround. Why not fix the background workers instead?
Reply With Quote
  #1059  
Old Apr 9, 2017, 04:19 AM
Jormungand's Avatar
Jormungand Jormungand is offline
 
Join Date: Jul 2009
Location: Wisconsin, USA
Posts: 876
Default

For the last few weeks I've been receiving a "This connection is not secure" warning when trying to log in. I've never experienced that before. What's going on?
Reply With Quote
  #1060  
Old Apr 9, 2017, 04:26 AM
LiquidAcid LiquidAcid is offline
Trusted Editor
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,505
Default

Nothing is going on, the warning is perfectly fine since VGMdb doesn't provide HTTPS.
Reply With Quote
  #1061  
Old Apr 9, 2017, 08:39 AM
Nisto's Avatar
Nisto Nisto is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,137
Default

Our browsers are becoming more alert in reporting security problems with sites we visit. To each their own how they feel about that I guess, but I personally think it's a good thing in this age where we have widespread ransomware, bad certificate authorities (Symantec) and corrupt governments looking into traffic by whatever potentially disastrous means needed (and the list goes on...)
Reply With Quote
  #1062  
Old Apr 12, 2017, 01:28 PM
Jormungand's Avatar
Jormungand Jormungand is offline
 
Join Date: Jul 2009
Location: Wisconsin, USA
Posts: 876
Default

Thanks for the clarification. It must have been a recent browser upgrade that made Firefox suddenly want to warn me. I only found it strange because it had never happened before.
Reply With Quote
  #1063  
Old Sep 29, 2017, 03:01 PM
CHz's Avatar
CHz CHz is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Posts: 3,259
Default

This album page throws a 500 error: http://vgmdb.net/album/5613

It's the Higurashi no Naku Koro ni Kai Original Soundtrack (LACA-9063~4)
Reply With Quote
  #1064  
Old Sep 29, 2017, 08:42 PM
whatkind whatkind is online now
Trusted Editor
 
Join Date: May 2016
Posts: 442
Default

Ah, Album ID 5613 is already reported.

I accessed a couple of times about 8 hours ago to add mastering engineer Yukio Kobashi, but can never now.
At that time there was an unlinked entry (propanmode).
If my memory serves me right, this problem might happen right after I register them.
According to artist log, their registration was successful.

Last edited by whatkind; Sep 29, 2017 at 09:25 PM.
Reply With Quote
  #1065  
Old Sep 29, 2017, 11:22 PM
CHz's Avatar
CHz CHz is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Posts: 3,259
Default

Yep I figured it out thanks to that. The problem happens when you link a unit as an artist, and then the same unit again as a member of itself. I guess that wackiness triggers an infinite loop or some other error and VGMdb serves up a 500 error.

(The problem occurred here because propanmode is both a group AND the name of a specific person in that group. So on that album it's, uh, "propan_mode (propanmode, hos)." The inner propanmode shouldn't be linked to the group.)
Reply With Quote
  #1066  
Old Nov 10, 2017, 04:36 AM
ᄐv๑–X²'s Avatar
ᄐv๑–X² ᄐv๑–X² is offline
Trusted Editor
 
Join Date: Mar 2011
Location: Orlando, FL
Posts: 193
Default

I noticed a bug on my collection its giving me a total of 4 albums when I only have 1 in my collection?
Reply With Quote
  #1067  
Old Nov 10, 2017, 06:20 AM
Secret Squirrel's Avatar
Secret Squirrel Secret Squirrel is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Location: Cleveland, OH
Posts: 5,868
Default

Quote:
Originally Posted by ᄐv๑–X² View Post
I noticed a bug on my collection its giving me a total of 4 albums when I only have 1 in my collection?
Looks like there were a few albums in a folder that doesn't exist anymore. Could be a bug in the folder delete code, but for now I manually deleted them so that your total is correct.
Reply With Quote
  #1068  
Old Nov 28, 2017, 09:56 PM
whatkind whatkind is online now
Trusted Editor
 
Join Date: May 2016
Posts: 442
Default

Image loading has been super slow from few days before.
Is there any problem with the server?

Last edited by whatkind; Nov 29, 2017 at 08:09 AM.
Reply With Quote
  #1069  
Old Nov 29, 2017, 08:10 AM
whatkind whatkind is online now
Trusted Editor
 
Join Date: May 2016
Posts: 442
Default

And since Oct 2, all thumbnail images have been still unshown on My Submissions>My Lists>submissions>covers.
When I click a thumbnail, a small-size preview image never pops up with 'LOADING...' message.



====
edit:
This issue seems to be due to Cloudflare and some countries have performance issues by it.
Apparently admin considers whether he would drop it.

Last edited by whatkind; Dec 14, 2017 at 09:31 PM.
Reply With Quote
  #1070  
Old Jan 4, 2018, 07:10 PM
XNumbers XNumbers is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 2
Default

While re-arranging by using "manage Albums", some albums I moved have disappeared from my collection even though each of the three albums say they are in. When I click on "Contained in" in album stats to see what folder they're in, each album says that the folder they're in is "..." I have no folder by that.
I'd imagine this is a bug. Is there any other way to delete an album from my collection aside from "Manage albums" (it doesn't show up here after it disappeared) so I can fix any similar issue myself in the future? Hope I make sense.

http://vgmdb.net/album/72081
http://vgmdb.net/album/71573
http://vgmdb.net/album/71575

Last edited by XNumbers; Jan 4, 2018 at 07:14 PM.
Reply With Quote
  #1071  
Old Jan 4, 2018, 08:13 PM
Secret Squirrel's Avatar
Secret Squirrel Secret Squirrel is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Location: Cleveland, OH
Posts: 5,868
Default

Quote:
Originally Posted by XNumbers View Post
While re-arranging by using "manage Albums", some albums I moved have disappeared from my collection even though each of the three albums say they are in. When I click on "Contained in" in album stats to see what folder they're in, each album says that the folder they're in is "..." I have no folder by that.
I'd imagine this is a bug. Is there any other way to delete an album from my collection aside from "Manage albums" (it doesn't show up here after it disappeared) so I can fix any similar issue myself in the future? Hope I make sense.

http://vgmdb.net/album/72081
http://vgmdb.net/album/71573
http://vgmdb.net/album/71575
Yeah, I've seen this bug before when a container is deleted before the albums inside it. I haven't looked at that code in a while, so to fix this for you, I'll just manually delete those albums from your collection.
Reply With Quote
  #1072  
Old Jan 4, 2018, 09:32 PM
XNumbers XNumbers is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Secret Squirrel View Post
Yeah, I've seen this bug before when a container is deleted before the albums inside it. I haven't looked at that code in a while, so to fix this for you, I'll just manually delete those albums from your collection.
Thx. I'll be more careful from now on.
Reply With Quote
  #1073  
Old Feb 4, 2018, 04:47 PM
CHz's Avatar
CHz CHz is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Posts: 3,259
Default

There's no link on organization pages to delete them? :J
Reply With Quote
  #1074  
Old Feb 4, 2018, 11:43 PM
nextday's Avatar
nextday nextday is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: May 2011
Posts: 1,864
Default

Quote:
Originally Posted by CHz View Post
There's no link on organization pages to delete them? :J
Correct. The only way to remove them is to delete them from the SQL table. If there's an organization you want to delete, it is suggested that you re-use the page the next time you want to submit a new organization.
Reply With Quote
  #1075  
Old Feb 28, 2018, 09:55 PM
Illidan's Avatar
Illidan Illidan is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Feb 2014
Location: Italy
Posts: 1,131
Default

Quote:
Originally Posted by Gigablah View Post
We update our counters using background workers, and sometimes they freeze up. I've restarted them so now they're working through the backlog.

I'll need to get some monitoring in place that automatically does this.
Seems like the background worker got stuck again.
__________________
Anime | Music | Stuff
Reply With Quote
  #1076  
Old Mar 17, 2018, 01:28 PM
sfredo sfredo is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 2
Default

CDDB requests seem to be broken because of HTTPS redirects...

Quote:
GET /freedb_search.php?words=KTGS-S0386CD&fields=artist&fields=title&fields=track&fi elds=rest&allcats=NO&cats=blues&cats=classical&cat s=country&cats=folk&cats=jazz&cats=misc&cats=newag e&cats=reggae&cats=rock&cats=soundtrack&grouping=n one HTTP/1.1
Host vgmdb.net:80
Connection close
This response is received.

Quote:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>302 Found</title>
</head><body>
<h1>Found</h1>
<p>The document has moved <a href="https://vgmdb.net/freedb_search.php?words=KTGS-S0386CD&amp;fields=artist&amp;fields=title&amp;fie lds=track&amp;fields=rest&amp;allcats=NO&amp;cats= blues&amp;cats=classical&amp;cats=country&amp;cats =folk&amp;cats=jazz&amp;cats=misc&amp;cats=newage& amp;cats=reggae&amp;cats=rock&amp;cats=soundtrack& amp;grouping=none">here</a>.</p>
</body></html>
Software that has freedb/cddb functionality don't generally support HTTPS requests. Can the "freedb_search" not force HTTPS?
Reply With Quote
  #1077  
Old Apr 23, 2018, 10:37 PM
whatkind whatkind is online now
Trusted Editor
 
Join Date: May 2016
Posts: 442
Default

From several days before, db's been so laggy in certain time slots.
....

Sorry, I'll look more into around my system&network and if something unstable with db is found, I'll report or contact admin.

Last edited by whatkind; Apr 24, 2018 at 04:48 AM.
Reply With Quote
  #1078  
Old May 17, 2018, 04:49 AM
Myrkul's Avatar
Myrkul Myrkul is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Sep 2007
Location: France
Posts: 2,805
Default

I am not sure if you guys can help me on this one...

I switched to the new Firefox Quantum last night (currently version 60.0.1) and since i have trouble with the "Add Covers" system.
Everytime i upload 1 or more image, the first image get stuck at "100% Upload Finished, Processing..."
I also tried the "(I can't use Flash or Javascript)" variant but it's even worse there as nothing happens.

I tried without any extensions so it does not come from there.
Any ideas ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump