VGMdb
Go Back   VGMdb Forums > VGMdb Site Related > Questions and Comments
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1021  
Old Apr 20, 2016, 05:21 AM
Illidan's Avatar
Illidan Illidan is online now
VGMdb Staff
 
Join Date: Feb 2014
Location: Italy
Posts: 1,162
Default

Not sure what happened with this thread but it doesn't link to the album anymore. Tried changing the review ID to 0 and back but didn't work.
__________________
Anime | Music | Stuff
Reply With Quote
  #1022  
Old Apr 20, 2016, 06:11 AM
Gigablah's Avatar
Gigablah Gigablah is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Posts: 2,382
Default

The links only work for threads inside Album Discussions (rather than the parent forum). I've moved it back there, not sure how it got placed in VGM discussion.
Reply With Quote
  #1023  
Old Apr 20, 2016, 06:12 AM
Illidan's Avatar
Illidan Illidan is online now
VGMdb Staff
 
Join Date: Feb 2014
Location: Italy
Posts: 1,162
Default

Oh, totally didn't notice that. Thanks
__________________
Anime | Music | Stuff
Reply With Quote
  #1024  
Old Aug 4, 2016, 12:26 PM
Oniros's Avatar
Oniros Oniros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 240
Default

For some reason, I can't rate albums anymore. Has this been happening to anybody else?
Reply With Quote
  #1025  
Old Aug 4, 2016, 01:42 PM
Secret Squirrel's Avatar
Secret Squirrel Secret Squirrel is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Location: Cleveland, OH
Posts: 5,898
Default

I was able to add (and remove) an album rating. What does it say when you try?
Reply With Quote
  #1026  
Old Aug 11, 2016, 03:14 PM
Oniros's Avatar
Oniros Oniros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 240
Default

Quote:
Originally Posted by Secret Squirrel View Post
I was able to add (and remove) an album rating. What does it say when you try?
Before I wasn't even able to remove ratings but somehow it is now working ok again.
Reply With Quote
  #1027  
Old Sep 5, 2016, 02:55 PM
Daemonskald's Avatar
Daemonskald Daemonskald is offline
Trusted Editor
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 282
Default

It seems we have the same problem as last January; album view counts are stuck at 1.
Cache issue again?
Reply With Quote
  #1028  
Old Sep 5, 2016, 03:56 PM
Gigablah's Avatar
Gigablah Gigablah is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Posts: 2,382
Default

The background process that updates the counts got stuck; I restarted it and it's now catching up.
Reply With Quote
  #1029  
Old Sep 12, 2016, 05:13 AM
Gigablah's Avatar
Gigablah Gigablah is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Posts: 2,382
Default

I've just upgraded the forums to the latest security patch.
Reply With Quote
  #1030  
Old Sep 12, 2016, 05:27 AM
nextday's Avatar
nextday nextday is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: May 2011
Posts: 2,007
Default

I don't see the vBulletin copyright footer any more. I thought you aren't supposed to remove that.
Reply With Quote
  #1031  
Old Sep 12, 2016, 07:10 AM
Gigablah's Avatar
Gigablah Gigablah is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Posts: 2,382
Default

I obtained the option to remove it, so it's all good.
Reply With Quote
  #1032  
Old Sep 12, 2016, 08:02 AM
Datschge's Avatar
Datschge Datschge is offline
Trusted Editor
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 677
Default

If you want to hide the version number (which is a good idea for avoiding bots being able to easily find exploitable outdated installations) you may want to hide it in the meta generator tag within the html head as well.
Reply With Quote
  #1033  
Old Sep 27, 2016, 04:59 PM
Myrkul's Avatar
Myrkul Myrkul is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Sep 2007
Location: France
Posts: 2,843
Default

I am the only one that have severe issues with covers not displaying ?
ex:
/

Last edited by Myrkul; Sep 27, 2016 at 05:10 PM.
Reply With Quote
  #1034  
Old Sep 27, 2016, 09:28 PM
CHz's Avatar
CHz CHz is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Posts: 3,390
Default

I haven't noticed that personally. Is it just the thumbnails, or do the full covers not show up for you either?
Reply With Quote
  #1035  
Old Sep 28, 2016, 01:27 AM
Nisto's Avatar
Nisto Nisto is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,150
Default

Yeah, I've been experiencing the same problem the last couple of days. A hard refresh tends to fix it if it doesn't show at first at least.
Reply With Quote
  #1036  
Old Sep 28, 2016, 03:41 AM
Myrkul's Avatar
Myrkul Myrkul is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Sep 2007
Location: France
Posts: 2,843
Default

Quote:
Originally Posted by CHz View Post
I haven't noticed that personally. Is it just the thumbnails, or do the full covers not show up for you either?
It's just the thumbnails, all other pictures are fine.

Quote:
Originally Posted by Nisto View Post
Yeah, I've been experiencing the same problem the last couple of days. A hard refresh tends to fix it if it doesn't show at first at least.
Sometimes works, but most of the time it does not.

The matter happened only recently and only with Firefox: i got the error "ssl_error_internal_error_alert" trying to view the URL of the thumbnails, while it works flawlessly with IE.

EDIT at 9PM: works again normaly.

Last edited by Myrkul; Sep 28, 2016 at 11:17 AM.
Reply With Quote
  #1037  
Old Sep 28, 2016, 04:09 PM
Gigablah's Avatar
Gigablah Gigablah is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Posts: 2,382
Default

Ah, guess my fix worked then. Our thumbnails are being proxied through Cloudflare, and I happened to switch on SSL as an experiment exactly one year ago.

Seems like the SSL certificate has expired. There's no way to manually change it on a free Cloudflare account (it's just an SSL on/off switch) so I turned it off.
Reply With Quote
  #1038  
Old Oct 8, 2016, 03:00 AM
Efendija's Avatar
Efendija Efendija is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Aug 2011
Location: Serbia
Posts: 1,884
Default

I don't remember this so anyway... Tested with barcode and catalog fields, the removal or addition of a leading zero isn't recognized as a valid submission e.g. 0325345666 -> 325345666 (and the other way round) can't be done directly.
Reply With Quote
  #1039  
Old Oct 11, 2016, 11:15 AM
Dag's Avatar
Dag Dag is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,269
Default

The "deceased" date on artist pages doesn't show unless the day is included, which isn't always possible. >>
Reply With Quote
  #1040  
Old Nov 17, 2016, 04:17 PM
nextday's Avatar
nextday nextday is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: May 2011
Posts: 2,007
Default

Quote:
Originally Posted by Dag View Post
The "deceased" date on artist pages doesn't show unless the day is included, which isn't always possible. >>
Bumping the thread for this. Another case of the text not appearing due to the exact date not being known: http://vgmdb.net/artist/4703
Reply With Quote
  #1041  
Old Nov 17, 2016, 05:26 PM
Secret Squirrel's Avatar
Secret Squirrel Secret Squirrel is offline
VGMdb Administrator
 
Join Date: May 2007
Location: Cleveland, OH
Posts: 5,898
Default

The deceased date now shows up as long as any of the three fields are filled out. (Not sure there will ever be a case where we only know the day, and not the month or year, but it works too.)
Reply With Quote
  #1042  
Old Nov 28, 2016, 05:29 PM
Myrkul's Avatar
Myrkul Myrkul is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Sep 2007
Location: France
Posts: 2,843
Default

I am sure this is not a bug but a problem from my side, but i am posting it here to ask you guys about it:

I recently updated to firefox 49.0.2 and since that update i have a weird problem on the "Manage Covers" upload part.
The button "Select Files" does not show anymore... the others works fine but this one will disappear after the complete load of the page.


I am pretty sure there's a problem with Java...
I currently don't have Java installed nor any Java module for firefox.
I don't explain why it worked before and not now anymore.
Ideas ?
Reply With Quote
  #1043  
Old Nov 28, 2016, 06:31 PM
nextday's Avatar
nextday nextday is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: May 2011
Posts: 2,007
Default

Does the non-Flash/JS uploader work for you?
Reply With Quote
  #1044  
Old Nov 28, 2016, 11:01 PM
Nisto's Avatar
Nisto Nisto is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,150
Default

I have the same problem. The non-flash uploader works though, never had a problem with that one.
Reply With Quote
  #1045  
Old Nov 28, 2016, 11:25 PM
Illidan's Avatar
Illidan Illidan is online now
VGMdb Staff
 
Join Date: Feb 2014
Location: Italy
Posts: 1,162
Default

Works fine for me on Firefox 50, but I did have to enable Flash the first time I visited the cover page. Make sure Flash is updated and Firefox isn't blocking it for some reason.
__________________
Anime | Music | Stuff
Reply With Quote
  #1046  
Old Nov 29, 2016, 07:36 AM
Myrkul's Avatar
Myrkul Myrkul is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Sep 2007
Location: France
Posts: 2,843
Default

The non-flash version works of course.
It's a flash problem and not a javascript one i am pretty sure.
In Firefox, i have the Plugin "Shockwave Flash 23.0.0.207" (always activate)
Also have "Adoble Flash Player 23 NPAPI" installed in the computer.

I tryed to see if it was another module on firefox that could cause the problem, so i tested without any, and the problem is still here.
Firefox Safe Mode failed
Disable material acceleration for flash failed
Disable protected mode in flash module failed
Emptying firefox caches, flash cashes, dns flush... failed

Don't know what to do, might try to install chrome but i don't want to...
Reply With Quote
  #1047  
Old Nov 29, 2016, 05:13 PM
nextday's Avatar
nextday nextday is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: May 2011
Posts: 2,007
Default

Have you tried uninstalling and reinstalling flash?
Reply With Quote
  #1048  
Old Nov 29, 2016, 07:26 PM
Myrkul's Avatar
Myrkul Myrkul is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: Sep 2007
Location: France
Posts: 2,843
Default

Quote:
Originally Posted by nextday View Post
Have you tried uninstalling and reinstalling flash?
I just tried. Nothing changed.

The weird thing is, when the page is loading (really short time) i can see the button, then the page load and the button goes white (it still works by the way) but it's like the "picture" of the button is gone.
Reply With Quote
  #1049  
Old Dec 1, 2016, 02:48 AM
Datschge's Avatar
Datschge Datschge is offline
Trusted Editor
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 677
Default

I've been trying to change my avatar for some time now but it never seems to have an effect outside of the control panel?
Reply With Quote
  #1050  
Old Dec 2, 2016, 10:32 AM
nextday's Avatar
nextday nextday is offline
VGMdb Staff
 
Join Date: May 2011
Posts: 2,007
Default

Quote:
Originally Posted by Datschge View Post
I've been trying to change my avatar for some time now but it never seems to have an effect outside of the control panel?
Hmm... it worked for me. Maybe a cache issue on your end?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Banjo-Kazooie Beta's ᄐv๑–X² Album Discussions 12 Mar 5, 2014 08:52 AM
I think I may have some beta/unreleased Final Fantasy XII music qualitydisc.com Video Game Music Discussion 2 Oct 2, 2013 07:41 PM
A Note on Beta Secret Squirrel News and Announcements 0 Sep 26, 2007 07:38 PM
Welcome to VGMdb Beta Secret Squirrel News and Announcements 1 Sep 16, 2007 07:12 PM
VGMdb Alpha Bug Reports Secret Squirrel Questions and Comments 28 Sep 11, 2007 09:19 AM